Silva Logistic Services. Pe Valea Pianului e aproape imposibil sa nu gasesti un loc la inaltime in care sa-ti pui sangele in miscare.

Nicio iesire nu este completa fara descoperirea unui nou coltisor, a unei noi povesti. Va invitam pe Valea Pianului, de-a lungul careia veti intalni obiective naturale, istorice si turistice pentru toate varstele. Drumetiile de o zi sunt preferatele multora dintre albaiulieni si turisti. Asadar, azi iti propunem cateva obiective turistice ce pot fi parcurse fara probleme intr-o singura zi. Va fi o zi plina, deci pregateste-ti rucsacul cu o seara inainte si trezeste-te la primele ore ale diminetii pentru a incheia traseul pe lumina. Pe Valea Pianului: Terenul de golf „Paul Tomita”, Ansamblul Bisericii Evanghelice din Pianu de Jos, Biserica din lemn monument istoric „Cuvioasa Paraschiva” din Pianu de Sus, Biserica „Buna Vestire” din Pianu de Sus, Biserica „Nasterea Sf. Ioan Botezatorul” din Pianu de Sus, Biserica „Adormirea Maicii Domnului” din Pianu de Jos, Manastirea „Sfantul Ioan Botezatorul” din Strungari, Rezervatia Naturala „Oul Arsitei” de la Recea, Manastirea Afteia Manastirea, Traditie de aproape 2000 de ani din timpul cantonarii Legiunii XIII Gemina-Stalpi Funerari, Stana „Margini” – punct traditional de prelucrare a laptelui, Asezare paleolitica si sit Arheologic la Pianu de Jos in zona numita Podei, Casa de munte din Strungari, Cuptorul Baceloaiei, Expozitia Etnografica Pianu de Jos si tendinta de a se transforma intr-o zona turistica deosebita. Traieste placerea orelor de plimbare in natura! Pe timpul verii, comuna Pianu este locul ideal pentru drumetii si petrecere a timpului liber. Poti admira peisaje de vis la fiecare pas in timp ce te energizezi cu aerul curat al padurilor.

Comuna Pianu este inconjurata de munti si zone verzi ale caror carari te poarta direct in inima naturii linistite. Atat in imprejurari cat si pe Valea Pianului e aproape imposibil sa nu gasesti un loc la inaltime in care sa-ti pui sangele in miscare.

Recomandari

Alte Articole