Silva Logistic Services. Lacul de acumulare Dragan, padurea de brazi și spiritul apei formează o putere aparte, un întreg, iar împreună cu privirea ta ai putea simți cum plutești, cum fiecare parte a corpului și a minții te îndrumă să visezi la infinit…

Lacul de acumulare Drăgan are o suprafaţă de 293 ha şi este populat cu peşte, (păstrăv, clean) fiind o locaţie ideală pentru pescarii dornici de recreere.

Lacul are două braţe de 4, respectiv 12 km. Pe lângă acestea, zona în sine este de un pitoresc deosebit, priveliștea creată de acest imens lac îți oferă un război al emoțiilor și al trăirilor, te fac sa te înalți ca ciocarlia, să pășești încet pentru a nu zdrunciuna ceea ce reflectă apa… Pădurea de brazi și spiritul apei formează o putere aparte, un întreg, iar împreună cu privirea ta ai putea simți cum plutești, cum fiecare parte a corpului și a minții te îndrumă să visezi la infinit…De sus,

Barajul Drăgan-Floroiu este ca un ,,nai gigant de beton” supus la forțele incredibile ale râului Drăgan și Sebeșel. Dacă la suprafață, apa este limpede, aș putea spune de o calmitate fără cusur, la adâncime, lacul exercită presiuni incredibile asupra plăcilor de beton și piatră ale barajului.

O stare de beatitudine parca te induce într-o transă specifică doar acestui loc. Este de la aerul puternic, ce îți curăță inima de impurități, sau datorită priveliștii care îți limpezește ochii de ,,orbeasca lume a consumului excesiv”? Poate că da, acesta este efectul Văii Drăganului, care te face să uiți pentru o clipă de trecerea vremii. Picurii cădeau șuvoi…iar noi ne-am trezit la realitate! Și timpul avea din nou valență – trebuia să ne întoarcem acasă.

Astfel, călătorule, pregătește-ți sufletul și bocancii. Drăganul te așteaptă!

Sursa: http://cluj.com

Recomandari

Alte Articole