Silva Logistic Services. Cheile Ordancusei. Reviewed by CD on . Cheile Ordâncușei se întind pe o lungime de 2,5 km pe valea Ordâncușa, afluent de stânga al Gârdei Seci. Drumul ce urcă pe valea Ordâncușa este străjuit de pere Cheile Ordâncușei se întind pe o lungime de 2,5 km pe valea Ordâncușa, afluent de stânga al Gârdei Seci. Drumul ce urcă pe valea Ordâncușa este străjuit de pere Rating: 0
E╚Öti aici: Acas─â » Timp Liber»Silva Logistic Services. Cheile Ordancusei.

Silva Logistic Services. Cheile Ordancusei.

Silva Logistic Services. Cheile Ordancusei.

Cheile Ord├óncu╚Öei se ├«ntind pe o lungime de 2,5 km pe valea Ord├óncu╚Öa, afluent de st├ónga al G├órdei Seci. Drumul ce urc─â pe valea Ord├óncu╚Öa este str─âjuit de pere╚Ťi de calcar ├«nal╚Ťi care se ├«ngusteaz─â at├ót de mult, ├«nc├ót ╚Öoseaua trece peste patru poduri de beton ce ocup─â toat─â l─â╚Ťimea v─âii. Pere╚Ťii calcaro╚Öi g─âzduiesc multe pe╚Öteri, grote ╚Öi portaluri. Aici se g─âsesc 70 de pe╚Öteri, grote ╚Öi portaluri.

Dup─â c├óteva sute de metri de la intrarea ├«n canion, ├«n versantul drept se deschide marea arcad─â a Pe╚Öterii Corobana lui G├ór╚Ť─âu, ad─âpost ideal pe timp de ploaie. La nici 200 m ├«n amonte ajungem la pe╚Ötera Poarta lui Ionele.

Este o peșteră protejată, fiind adăpostul a mai multor specii de lilieci. La partea superioară a versantului drept se află peștera de sub Zgurăști, și ea ocrotită. Cheile Ordâncușei ne apropie și de Peștera Scărișoara. (Continuare aici)

Clip to Evernote

Comenteaz─â

┬ę 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus