Șibot: Au pus în pericol siguranța circulației pe calea ferată

O femeie de 34 de ani și un minor de 17 ani au fost identificați, de polițiștii de la transporturi, ca persoane bănuite de comiterea unor furturi de cabluri din infrastructura feroviară.

Cei doi sunt cercetați pentru furt calificat, distrugere și semnalizare falsă.

La data de 10 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului Transporturi — Post Poliție Transport Feroviar Vințu de Jos, sprijiniți de polițiștii Postului de Poliție Șibot, au identificat-o pe P.N.A., o femeie de 34 de ani, din comună Șibot și pe un minor de 17 ani, care locuiește fără forme legale în aceeași comună, ca persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni de furt, distrugere și semnalizare falsă, fapte în legătură cu care poliția a fost sesizată în după amiaza zilei de 8 ianuarie a.c.

În sarcina celor doi s-a reținut faptul că, la data de 8 ianuarie a.c., au secționat și sustras trei cabluri ce deserveau instalația de semnalizare și dirijare feroviară, în zona Stației CF Șibot. Ulterior aceștia au tăiat cablurile sustrase, cu o lungime de 20 de metri fiecare și au extras din ele plumbul și cuprul.

Prin faptele comise, cei doi au pus în pericol siguranța circulației pe calea ferată însă, datorită intervenție prompte a celor responsabili, nu au fost înregistrate evenimente negative. Pe numele lor a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat, distrugere și semnalizare falsă.

Recomandari

Alte Articole