Si in Alba e iarna ! Reviewed by CD on . Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Alba a monitorizat în continuare gestionarea situaţiei în perioada valabilităţii Atenţionării meteorologice Cod Ga Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Alba a monitorizat în continuare gestionarea situaţiei în perioada valabilităţii Atenţionării meteorologice Cod Ga Rating:
E╚Öti aici: Acas─â » Articole Recomandate»Si in Alba e iarna !

Si in Alba e iarna !

Si in Alba e iarna !

Comitetul Jude┼úean pentru Situa┼úii de Urgen┼ú─â Alba a monitorizat ├«n continuare gestionarea situa┼úiei ├«n perioada valabilit─â┼úii Aten┼úion─ârii meteorologice Cod Galben pentru ninsori ┼či v├ónt, valabil p├ón─â miercuri, 08 februarie, orele 10.00.
Vremea a continuat s─â fie rece, cu temperaturi ├«n relativ─â cre┼čtere fa┼ú─â de ultimele zile, ├«nregistr├óndu-se la Blaj o temperatur─â minim─â de ÔÇô 11,7 grade Celsius.Straturile de z─âpad─â din jude┼ú ating cel mai mare nivel la Arie┼čeni (77 cm) ┼či Sc─âri┼čoara (50 cm).
├Än total, ├«n perioada 28 ianuarie ÔÇô 06 februarie, patrulele Ministerului Administra┼úiei ┼či Internelor ├«mpreun─â cu personalul Serviciului Jude┼úean de Ambulan┼ú─â au depistat la nivelul jude┼úului Alba 66 cazuri sociale sau de persoane cu hipotermie c─ârora li s-a asigurat asisten┼ú─â medical─â specializat─â sau un ad─âpost temporar pe toat─â perioada geroas─â.
ÔÇ×P├ón─â la aceast─â or─â, nu sunt raportate situa┼úii de avarie ├«n ceea ce prive┼čte alimentarea cu utilit─â┼úi publice (ap─â, gaz, energie electric─â) a consumatorilor din jude┼úul Alba. De┼či ├«n ultimele 24 de ore cantitatea de z─âpad─â c─âzut─â a fost destul de ├«nsemnat─â, reprezentan┼úii institu┼úiilor cu atribu┼úii de ├«ntre┼úinere a drumurilor na┼úionale ┼či jude┼úene au intervenit cu urm─âtoarele for┼úe ┼či mijloace: persoane angrenate ÔÇô 128; mijloace utilizate ÔÇô 66 ┼či material antiderapant ÔÇô 560 mc.
├Än acest moment se circul─â ├«n condi┼úii de iarn─â ┼či nu sunt drumuri blocate.
Inspectoratul ┼×colar Jude┼úean Alba a aprobat suspendarea cursurilor pentru ziua de luni, 06 februarie, pentru ┼×coala cu cls. I-VIII Cr─âciunelul de Jos, din cauza unei defec┼úiuni la transformatorul electric din curtea unit─â┼úii de ├«nv─â┼ú─âm├óntÔÇŁ, ne-a comunicat purt─âtorul de cuv├ónt al Comitetului Jude┼úean pentru Situa┼úii de Urgen┼ú─â Alba, maior Florin Zecheru.

Clip to Evernote

Comenteaz─â

┬ę 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus