Si-a salvat tatal de la moarte cu serrapeptase, sare naturala artizanala si vitamine! Acum vrea sa ajute si alti oameni!

  Timp de zece ani, Șerban Tunde a lucrat ca fotograf freelance  in Spania, in Marbella, orasul miliardarilor lumii. Aici a avut ocazia sa cunoasca renumitele clinici cu medicina alternativa, unde se trateaza marile personalitati ale omenirii. A absolvit mai multe cursuri si a devenit  terapeut specializat in biomagnetism și maestru reiki. Aici a invatat  despre tratamentele miraculoase cu serrapetase,  sare naturala artizanala si vitamine. Nici nu banuia atunci ca, toate aceste cunostinte aveau sa-i  salveze  tatal de la moarte, dupa o hemoragie celebrara, din cauza diabetului, in urma unui incendiu. Medicii i-au spus ca tatal nu mai avea sanse de supravietuire. 

Serra-Rosu-100-tablete-RO-scaled.jpeg

        In timp ce se afla in spital, pe patul de moarte, Tunde a inceput sa-l trateze dupa metodele practicate de medicii din celebrele clinici cu medicina alternativa din Marbella. ,,Am completat tratamentul cu doze suplimentare de vitamine și serrapetase si, in plus, ii aplicam magnetoterapia. Dupa o saptamana, medicii au constatat stupefiati ca analizele s-au imbunatatit si dupa patru saptamani l-au externat. Am continuat tratamentele acasa si i-am introdus în alimentație sare naturala artizanala pentru reglarea electroliților. La varsta de 80 de ani , in care m-am străduit să îl feresc pe cît posibil de medicație,  pot sa afirm că are tensiunea perfecta și o viață normală!”- ni s-a confesat Tunde.

sare.jpeg

       Incantata de reusitele sale, Tunde a decis sa-si deschida un cabinet in Arad, pe strada Unirii, la numarul 16, pentru a ajuta si alti oameni. Cei care doresc sa apeleze la serviciile ei pot sa o sune la 0799078437, o pot contacta  pe Facebook  (https://www.facebook.com/serban.tunde.3), iar aici ii gasiti produsele ( https://vitalore.ro ). 

             IOSIF GLIGOR

     

Recomandari

Alte Articole