Serviciul de distribuţie a gazelor naturale va fi sistat joi, 26 martie, pe mai multe străzi din Sebeș Reviewed by CD on .   Compania Delgaz Grid informează că pentru efectuarea unor lucrări specifice la sistemul de distribuţie este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu ga   Compania Delgaz Grid informează că pentru efectuarea unor lucrări specifice la sistemul de distribuţie este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu ga Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Serviciul de distribuţie a gazelor naturale va fi sistat joi, 26 martie, pe mai multe străzi din Sebeș

Serviciul de distribuţie a gazelor naturale va fi sistat joi, 26 martie, pe mai multe străzi din Sebeș

Serviciul de distribuţie a gazelor naturale va fi sistat joi, 26 martie, pe mai multe străzi din Sebeș

 

Compania Delgaz Grid informează că pentru efectuarea unor lucrări specifice la sistemul de distribuţie este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale joi, 26 martie, începând cu ora 10.00, pe următoarele străzi din municipiul Sebeș: Dorin Pavel, Stejarului, Viitorului, Lemnarilor, Ogorului, Salcâmului, Iezerului, Luncile Prigoanei, Miraj, Salane, Cibanului, Castanului, Paul Tomiță, Fagului, Petuniei, Crinului, Toporașilor, Bujorului, Tipografilor, Tâmplarilor și Depozitelor.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 13.00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Compania regretă disconfortul creat şi le mulţumeşte clienţilor pentru înţelegerea şi sprijinul acordat pentru desfăşurarea acestor lucrări.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus