SEMNEZ ca să opresc testarea pe animale în UE!

Îți cerem ajutorul până nu este prea târziu!

Există șansa ca în câțiva ani Europa să fie liberă de experimentele pe animale!Avem încredere că testele efectuate pe câini, pisici, primate, iepuri, șoricei și alte animale vor fi interzise în UE și suntem siguri că este un vis pe care îl împărtășim de mult timp!

La sfârșitul verii, pe 31 august, se va termina strângerea semnăturilor în cadrul Inițiativei Cetățenești Europene (ICE) pentru încetarea treptată a experimentelor pe animale în UE și pentru care este nevoie de încă 300.000 de semnături în total. În Cehia s-au strâns deja peste 86.000 de semnături și în Bulgaria deja peste 39.000! Noi suntem convinși că România are un potențial la fel de mare! Trebuie să arătăm că ne pasă, ca individ, ca țară.

Suntem într-o criză de timp, au rămas doar 6 săptămâni, dar dacă ne unim forțele, România poate salva această inițiativă prin intermediul milioanelelor de cetățeni cu drept de vot! Acum este timpul să zicem GATA testării pe animale în Europa. Aceasta este șansa noastră reală de a opri testarea pe animale!

SEMNEZ ca să opresc testarea pe animale în UE!
❗Dacă nu ai semnat Inițiativa (ICE) încă, acum este momentul! Cele 1 milion de semnături vor obliga comisia Europeană să facă o schimbare în legislația europeană!

Platforma UE necesită semnături validate și legalizate, pentru nu a primi duplicate false, iar formularul cere un număr de identificare, cum ar fi CNP-ul tău. Site-ul este securizat de către UE și conform prevederilor GDPR.

SEMNEZ ca să opresc testarea pe animale în UE!

Recomandari

Alte Articole