„SEBEȘUL ÎN SĂRBĂTOARE!”: CONCERT EXTRAORDINAR IANNA NOVAC DEDICAT ZILEI NAȚIONALE A ROMÂNIEI Reviewed by CD on .     Sâmbătă, 30 noiembrie 2019, începând cu ora 18:30, în întâmpinarea Zilei Naționale a României, sala de spectacole a Centrului Cultural „Lucian Bla     Sâmbătă, 30 noiembrie 2019, începând cu ora 18:30, în întâmpinarea Zilei Naționale a României, sala de spectacole a Centrului Cultural „Lucian Bla Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»„SEBEȘUL ÎN SĂRBĂTOARE!”: CONCERT EXTRAORDINAR IANNA NOVAC DEDICAT ZILEI NAȚIONALE A ROMÂNIEI

„SEBEȘUL ÎN SĂRBĂTOARE!”: CONCERT EXTRAORDINAR IANNA NOVAC DEDICAT ZILEI NAȚIONALE A ROMÂNIEI

„SEBEȘUL ÎN SĂRBĂTOARE!”: CONCERT EXTRAORDINAR IANNA NOVAC DEDICAT ZILEI NAȚIONALE A ROMÂNIEI

 

 

Sâmbătă, 30 noiembrie 2019, începând cu ora 18:30, în întâmpinarea Zilei Naționale a României, sala de spectacole a Centrului Cultural „Lucian Blaga” Sebeș va găzdui un concert extraordinar marca Ianna Novac și cvartetul „Passione”.

Născută în Republica Moldova, la Chișinău, Ianna Novac este o interpretă de muzică pop opera, fostă membră a îndrăgitei trupe ASIA, considerată „vocea de aur de peste Prut”. În continuarea unui proiect derulat cu ocazia celebrării centenarului Marii Uniri, soprana Ianna Novac propune publicului din Sebeș un spectacol de muzică românească, cu un repertoriu care va conține cele mai reprezentative piese interpretate de Maria Tănase, Ion și Doina Aldea Teodorovici, Adrian Daminescu și mulți alții. Accentele moderne se vor împleti cu elementele preluate din folclorul românesc, într-un regal pop opera închinat Zilei Naționale a României.

Evenimentul este organizat de Primăria și Consiliul Local al Municipiului Sebeș și Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș.

 

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus