„SEBEŞ, UN ORAŞ CURAT! Împreună reuşim!” Reviewed by CD on . „SEBEŞ, UN ORAŞ CURAT! Împreună reuşim!” 21 APRILIE 2018, ora 9.00 Primarul Municipiului Sebeş, Dorin Nistor, cheamă întreaga comunitate locală în sprijinul pri „SEBEŞ, UN ORAŞ CURAT! Împreună reuşim!” 21 APRILIE 2018, ora 9.00 Primarul Municipiului Sebeş, Dorin Nistor, cheamă întreaga comunitate locală în sprijinul pri Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»„SEBEŞ, UN ORAŞ CURAT! Împreună reuşim!”

„SEBEŞ, UN ORAŞ CURAT! Împreună reuşim!”

„SEBEŞ, UN ORAŞ CURAT! Împreună reuşim!”

„SEBEŞ, UN ORAŞ CURAT! Împreună reuşim!”
21 APRILIE 2018, ora 9.00

Primarul Municipiului Sebeş, Dorin Nistor, cheamă întreaga comunitate locală în sprijinul primăriei pentru a susţine continuarea acţiunilor de curățenie a orașului, campanie aflată în al doilea an de desfășurare.
Acțiunea „SEBEŞ, UN ORAŞ CURAT! Împreună reuşim!” se va desfășura sâmbătă, 21 aprilie 2018, începând cu ora 9,00, scopul principal reprezentându-l conştientizarea populaţiei privind respectarea regulamentului de curăţenie a oraşului şi respectarea legii protecţiei mediului.
Ca și în anul precedent, Primăria Municipiului Sebeş va avea alături toate serviciile şi instituţiile abilitate (Serviciul Public Administrarea Patrimoniului, Poliția Locală, Serviciul Public de Asistenţă Socială, ISU, Centrul Cultural „Lucian Blaga”, Căminul pentru Persoane Vârstnice, operatorul de salubritate SC Green Days), precum şi numeroşi agenţi economici care şi-au anunţat sprijinul, toate şcolile din oraș, iar împreună vom derula acţiuni în teren, în toate zonele cu deşeuri pe care le-am identificat în întregul areal administrativ al Municipiului Sebeș.
Anunţăm cetăţenii, pe această cale, că supravegherea se va face cu maximă seriozitate, iar cei care vor mai arunca gunoaie pe spaţiul public, în locuri nepermise, vor risca amenzi, în conformitate cu noul regulament local privind deşeurile şi curăţenia şi în conformitate cu O.U.G. nr. 195/2005, privind protecţia mediului.
Am identificat locaţiile cu probleme şi am definit următoarele puncte de întâlnire pentru sâmbătă, 21 aprilie, ora 9.00:
la şcoala din cartierul M. Kogălniceanu;
în parcul de joacă din apropierea lacului “La Corabie” (cartierele Aleea Lac, Aleea Parc, cartier Lucian Blaga);
în parcul de joacă pentru copii din cartierul Valea Frumoasei;
în Parcul Arini, în fața stadionului;
zona Centrală (în fața Primăriei, sediul vechi)
zona Liceului German (str. Ștefan Cel Mare nr. 1, Școala din Petrești)
la Căminul Cultural din Lancrăm;
la Școala din Răhău;
la Școala din Petreşti.

Avem convingerea că toţi cetăţenii Municipiului Sebeş vor răspunde prin gestul simplu al curăţeniei în zona propriei locuinţe, dând un exemplu pozitiv. Astfel, împreună putem genera schimbarea pe care ne-o dorim în Sebeş. În acelaşi timp, adresăm public rugămintea ca locuitorii să se alăture acestor demersuri și să respecte regulamentul de curățenie.
În cadrul acestei campanii, în cursului lunilor martie și aprilie, s-au desfășurat și alte activități destinate copiilor din orașul nostru, al căror scop a fost conştientizarea efectului pe care îl au deşeurile asupra mediului înconjurǎtor, formarea de bune practici în colectarea selectivǎ a acestora şi importanța protejării mediului înconjurător.
Prima activitate, desfășurată sub forma unui concurs “Pǎstreazǎ Sebeşul curat! Recicleazǎ! Reutilizeazǎ!”, a avut loc în luna martie și a fost organizată în colaborare cu societatea SC Green Days SRL. Școlile care au colectat cea mai mare cantitate de deșeuri reciclabile vor beneficia de premii – jocuri educative Playform, care vor fi amplasate în curtea şcolilor.
Cea de-a doua activitate este dedicată Zilei Pământului, sărbătorită în întreaga lume în data de 22 aprilie. În acest sens, Primăria Municipiului Sebeș a început deja să distribuie în scoli, fiecărui elev, câte o plantă ornamentală din specia Tisa – Taxus Media Hicksi, de care să se îngrijească și pe care să o planteze acasa. În mod simbolic, sâmbătă, 21 aprilie, începând cu ora 10.30, pe platoul din fața Centrului Cultural “Lucian Blaga” Sebes se va derula o activitate ecologistă destinată preșcolarilor.

Reprezentanţii Primăriei Municipiului Sebeş vă stau la dispoziţie pentru sugestii, iar în acest sens vă comunicăm datele noastre de contact:
adresa de email: HYPERLINK “mailto:secretariat@primariasebes.ro” secretariat@primariasebes.ro;
numerele de telefon: 0258 731006, 731004, fax: 0258 734187;
Facebook/Primăria Municipiului Sebeş

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus