Sebeș: Șofer cercetat penal, pentru că nu a anunţat un accident rutier, în care a fost implicat Reviewed by CD on . Un bărbat de 66 de ani este cercetat penal de către poliţiştii din Sebeş pentru că nu a anunţat un accident rutier, în care a fost implicat şi în urma căruia o Un bărbat de 66 de ani este cercetat penal de către poliţiştii din Sebeş pentru că nu a anunţat un accident rutier, în care a fost implicat şi în urma căruia o Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Sebeș: Șofer cercetat penal, pentru că nu a anunţat un accident rutier, în care a fost implicat

Sebeș: Șofer cercetat penal, pentru că nu a anunţat un accident rutier, în care a fost implicat

Sebeș: Șofer cercetat penal, pentru că nu a anunţat un accident rutier, în care a fost implicat

Un bărbat de 66 de ani este cercetat penal de către poliţiştii din Sebeş pentru că nu a anunţat un accident rutier, în care a fost implicat şi în urma căruia o biciclistă a suferit leziuni uşoare.
La data de 16 iulie a.c., poliţiştii rutieri din Sebeş l-au identificat pe M.M., de 66 de ani, din comuna Vinţu de Jos, judeţul Alba, ca fiind persoana care, în după amiaza zilei de 13 iulie a.c., în timp ce conducea un autoturism pe strada Dorobanţi din municipiul Sebeş, a provocat un accident rutier, iar după producerea acestuia a plecat fără să anunţe poliţia.
Se pare că bărbatul a acroşat-o, cu partea din faţă a autoturismului, pe o femeie în vârstă de 70 de ani, din Sebeş, care circula pe o bicicletă, în aceeaşi direcţie.
În urma accidentului, biciclista a suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internată în spital.
Faţă de M.M. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus