Sebeș: Doi tineri cercetați pentru furt Reviewed by CD on . Polițiștii din Sebeș au reținut doi tineri din municipiu care au pătruns, prin efracție, într-un bar din municipiu și au sustras mai multe bunuri. Pentru obține Polițiștii din Sebeș au reținut doi tineri din municipiu care au pătruns, prin efracție, într-un bar din municipiu și au sustras mai multe bunuri. Pentru obține Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Sebeș: Doi tineri cercetați pentru furt

Sebeș: Doi tineri cercetați pentru furt

Sebeș: Doi tineri cercetați pentru furt

Polițiștii din Sebeș au reținut doi tineri din municipiu care au pătruns, prin efracție, într-un bar din municipiu și au sustras mai multe bunuri. Pentru obținerea de probe în dosar, polițiștii au făcut două percheziții domiciliare. Tinerii vor fi prezentați în fața magistraților, pentru dispunerea măsurilor legale.

La data de 1.03.2016, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Sebeș, sprijiniți de polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au efectuat două percheziții la domiciliile lui C.A.A. și P.V.A., ambii de 22 de ani, din municipiul Sebeș, care sunt bănuiți de comiterea unui furt, faptă în legătură cu care poliția a fost sesizată la data de 18.02.2016.

Se pare că, în data de 10 februarie a.c., cei doi tineri au pătruns, prin efracție, într-un bar din municipiul Sebeș și au sustras mai multe bunuri din inox.

Cu ocazia perchezițiilor polițiștii au reușit să obțină probe în dosarul penal ce-i privește pe cei doi.

Față de C.A.A. și P.V.A., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat precum și pentru stabilirea întregii lor activități infrac?ionale. Aceștia au fost reținuți, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 02.03.2016, să fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus