SEBEȘ, 20 DECEMBRIE 2019: „VINE, VINE MOȘ CRĂCIUN!” CONCERT NICOLE CHERRY

 

 

Povestea de iarnă continuă la Sebeș. Vineri, 20 decembrie 2019, începând cu ora 18:00, în Parcul Tineretului va sosi Moș Crăciun, care va aduce un concert mult așteptat cu Nicole Cherry și Denisa Moga.

În deschiderea evenimentului, pe scenă vor cânta: Corul „Do Re Mi”, coordonat de Alexandra și Adrian Pamfilie, Grupul Vocal „Felician Fărcașiu”, coordonat de Roxana Reche, tradiționala „Bute din Răhău” și corul Bisericii Penticostale „Salem” din Petrești, coordonat de pastorul Victor Șuteu.

În continuarea acestor momente, atmosfera va fi întreținută de două apariții senzaționale, două nume îndrăgite de public, aflate în plină ascensiune în topurile muzicale românești: Denisa Moga și Nicole Cherry.

La întâlnirea cu cei mai mici locuitori ai Sebeșului nu va lipsi nici Moș Crăciun, care va oferi cadouri tuturor celor prezenți, ajutat de voluntarii din Primăria Sebeș.

Toate manifestările gândite pentru această ediție a Târgului de Crăciun s-au dorit a fi un prilej de bucurie pentru toți locuitorii orașului, prin intermediul cărora să oferim un strop din magia și generozitatea sărbătorilor de iarnă.

Evenimentul este organizat de Primăria și Consiliul Local al Municipiului Sebeș, Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș și se înscrie în cadrul celei de-a IV-a ediții a Târgului de Crăciun.

Recomandari

Alte Articole