Scutierii de Muhlbach fac spectacol in fiecare sambata! Reviewed by CD on . O veste mult asteptata de sebeseni si de turistii care viziteaza Sebesul! Incepand de sambata, 08.10.2016, Ordinul Scutierilor de Muhlbach incepe sa patruleze p O veste mult asteptata de sebeseni si de turistii care viziteaza Sebesul! Incepand de sambata, 08.10.2016, Ordinul Scutierilor de Muhlbach incepe sa patruleze p Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Scutierii de Muhlbach fac spectacol in fiecare sambata!

Scutierii de Muhlbach fac spectacol in fiecare sambata!

Scutierii de Muhlbach fac spectacol in fiecare sambata!

cavO veste mult asteptata de sebeseni si de turistii care viziteaza Sebesul! Incepand de sambata, 08.10.2016, Ordinul Scutierilor de Muhlbach incepe sa patruleze prin oras, dupa care se deplaseaza in parcul din fata Primariei la un spectacol de dansuri si lupte medievale. Acest lucru se va repeta in fiecare sambata (daca si vremea va fi prielnica), incepand cu orele 14,30.
Scutierii de Muhlbach din Sebes, este o trupă, formata din tineri inimosi, care încearcă să pună în valoare, bogata istorie a municipiului şi să alinieze oraşul în rândul burgurilor din Transilvania, mai ales că această cetate a făcut parte din rândul celor şapte cetăţi medievale (Siebenburgen) jucând un rol deosebit de important de-a lungul istoriei Transilvaniei. Prezenta acestora, la diferite festivaluri a fost semnalata atat de presa locala cat si de cea nationala. Incantati de aprecierile elogioase, tinerii si-au propus sa duca faima Sebesului in tara si peste hotare.
Felicitari primarului Dorin Nistor si viceprimarului Adrian Bogdan care se implica direct in realizarea acestor manifestari!

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus