Schimbare la conducerea Directiei Silvice Alba

Acum ca Guvernul a fost a fost schimbat, urmeaza ca acesta sa-si puna oamenii in fiecare teritoriu al tarii. La 1 iunie a fost schimbata conducerea Inspectoratului General Scolar. Acum a venit randul Direcţiei Silvice Alba. Mihai Morar reprezentantul PDL a fost schimbat cu Ioan Paşca reprezentantul PSD. Mutarea s-a făcut cu două zile înaintea alegerilor locale, în condiţiile în care Morar candidează pe listele PDL la Consiliul Judeţean Alba.
Mihai Morar a fost mutat la conducerea Ocolului Silvic Alba Iulia. Ioan Paşca a mai ocupat postul de director general al Direcţiei Silvice în perioada 2001 – 2005. Paşca a revenit în conducere, în postul de director tehnic, în 2009 după alegerile parlamentare şi constituirea Guvernului PDL – PSD.
Ioan Paşca are 54 de ani şi locuieşte în comuna Lupşa din Munţii Apuseni. Potrivti declaraţiei de avere are două terenuri agricole în Lupşa şi un teren intravilan în Floreşti – Cluj Napoca. De asemenea, are o casă de locuit la Lupşa şi două apartamente, unul la Alba Iulia şi celălalt la Geoagiu – Hunedoara. Este proprietarul unui autoturism Renault Laguna. Directorul Paşca mai are datorii de 40.000 de euro la bancă şi a avut un venit anual de aproximatv 35.000 de lei. Soţia acestuia este director la filiala BCR Cîmpeni.

Recomandari

Alte Articole