Schimbare de macaz pe ultima suta de metri !

Surpriză în viaţa politică din Alba. Senatorul PDL de Alba, Nicolae Dobra va părăsi PDL pentru a candida la funcţia de primar al municipiului Sebeş, la alegerile locale din 10 iunie, din partea UNPR. Probabil senatorul Nicolae Dobra va face publică plecarea sa din PDL săptămâna viitoare, în Senat, urmând mai mult ca sigur să rămână în primă fază independent, pentru ca apoi să se înscrie în UNPR. Acesta a declarat că va susţine în continuare Guvernul Ungureanu din oricare postură, deoarece apreciază acest guvern şi nu va vota împotriva lui.
Contactat telefonic, Nicole Dobra a confirmat faptul că va candida la Primăria Sebeş, cel mai probabil din partea UNPR, deoarece independent este greu. „Este adevărat, voi candida la Primăria Sebeş, cel mai probabil din partea UNPR, deoarece independent este greu şi înţeleg acest lucru. Ceva îmi spune că trebuie să candidez. Consider că experienţa mea ca şi consilier local dar şi parlamentar mă va ajuta şi mă recomandă ca şi candidat la Primăria Sebeş. Oricum, cei din Sebeş sunt cei care trebuie să aleagă, eu sunt doar candidat. Trebuie să fim corecţi şi cinstiţi. În principiu, nu voi vota împotriva Guvernului Ungureanu, chiar apreciez acest guvern, pentru că ţara trebuie să meargă în varianta asta până la alegerile generale. Nu am de gând să pun beţe în roate actualului Guvern”, a declarat Nicolae Dobra.
Plecarea sa din PDL şi candidatura sa la Primăria Sebeş a fost confirmată şi de alţi colegi din partid. Deputatul Clement Negruţ a declarat că ştia dinainte de Paşti că senatorul Nicolae Dobra cochetează cu UNPR dar şi de intenţia de candida la Primăria municipiului Sebeş. Acesta a declarat că din punct de vedere personal, nu-l interesează plecarea lui Dobra, dar din punct de vedere politic, orice plecare din PDL în acest moment este o pierdere, ţinând cont de ultimele plecări din partid care nu creează deloc o imagine favorabilă partidului.
Senatorul Alexandru Pereş a confirmat plecare lui Dobra din partid cu jumătate de gură: ”Probabil negăsindu-şi loc în echipa lui Dorin Nistor, a decis să candideze pentru Primăria Sebeş. Noi vom colabora cu UNPR şi la locale şi la alegerile parlamentare”.

Recomandari

Alte Articole