Scandal monstru provocat de un tânăr la o benzinărie din Alba Iulia

Ieri, la ora 05:30, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată prin cu privire la faptul că în incinta unei staţii de carburanţi din Alba Iulia s-a produs un scandal. La faţa locului s-a deplasat imediat o patrulă de siguranţă publică care l-a identificat pe S.M.M., de 22 de ani, din Alba Iulia iar în urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că tânărul, fiind sub influenţa alcoolului, a provocat un scandal în incinta benzinăriei, a aruncat cu sticle de bere, l-a agresat pe un alt tânăr a declanşat automatul de alimentare cu carburant, a stropind cu benzină înspre prietenii săi pe care i-a ameninţat că le va da foc.

De asemenea tânărul, care avea supra sa 3 cuţite de bucătărie  şi-a ameninţat prietenii, moment în care a fost imobilizat de către poliţiştii care au intervenit pentru aplanarea conflictului.
S.M.M a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Alba Iulia unde, i-au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi portul fără drept al cuţitului fiind luată totodată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore.
În cursul zilei de ieri, 26.08.2013, învinuitul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba-Iulia cu propunerea de arestare preventivă, faţă de acesta parchetul dispunând măsura preventivă a  obligării de a nu părăsi ţara pe o perioadă de 29 de zile.
Cercetările sunt continuate.

 

Recomandari

Alte Articole