Scandal monstru produs în Hopârta. Un tânăr a fost reținut

Polițiștii Postului de Poliție Hopârta îi cercetează penal pe doi tineri din comună care, în timpul unui conflict, au distrus mai multe bunuri și au tulburat liniștea publică. Unul dintre ei a fost reținut.

La data de 28.07.2016, polițiștii Postului de Poliție Hopârta au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de M.F., de 24 de ani, din comuna Hopârta, cercetat pentru comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere, lovire sau alte violențe și violare de domiciliu. Aceasta, după ce în după amiaza zilei de 26.07.2016, în timp ce se afla pe terasa unui local public din localitatea Silivaș, a avut un conflict spontan cu H.E., de 34 de ani, din aceeași comună.

În timpul scandalului, cei doi au spart sticle și scaune și au tulburat liniștea publică, iar M.F. l-a agresat H.E., aplicându-i mai multe lovituri pentru care nu a fost necesară internarea în spital.

Polițiștii au stabilit de asemenea, că M.F. a pătruns, fără drept, în curtea unui concetățean, în care H.E. intrase pentru a-și asigura scăparea.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care M.F. este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere, lovire sau alte violențe și violare de domiciliu, iar H.E. pentru comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere.

Azi, 29 iulie 2016, M.F. va f prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

Recomandari

Alte Articole