Scandal la căminul cultural din Beța. Un tânăr a fost înjunghiat

Aseară, la ora 22.30, poliţiştii Postului de Poliţie Lopadea Nouă, au fost sesizaţi cu privire la faptul că în curtea căminului cultural din localitatea Beţa, s-a produs un scandal în urma căruia o persoană a fost lovită cu un briceag. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Secţiei nr. 3 Poliţie Rurală Aiud, iar din primele cercetări efectuate a rezultat că în data de 01.09.2013, în jurul orelor 17.00, T.E., de 37 de ani, T.I, de 20 de ani, S.F.G., de 26 de ani şi S.F.M., de 27 de ani, toţi din localitatea Beţa, au participat la un meci de fotbal ce s-a jucat pe terenul din localitate, după care s-au deplasat în curtea căminului cultural din localitatea Beţa, pentru a servi o masă.

În jurul orelor 22.20, pe fondul consumului de alcool, între cei 4 tineri s-a produs un conflict spontan în timpul căruia S.F..M. l-a lovit pe T.E., cu un briceag, în zona abdominală.
Victima a fost transportată la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, fiind diagnosticat cu „plagă înjunghiată flanc stâng”.
În cauză, poliţiştii au întocmit actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunilor de port fără drept al cuţitului şi lovire şi alte violenţe, urmând ca în funcţie de concluziile medico legale şi evoluţia stării de sănătate a victimei, să fie făcută încadrarea juridică finală a faptei.
Cercetările sunt continuate.

Recomandari

Alte Articole