Scandal într-un bar din Alba Iulia

La data de 13.01.2013, ora 0449, Poliţia Municipiului Alba Iulia, a fost sesizată cu privire la faptul că într-un bar de pe b-dul Transilvania din Alba Iulia  s-a produs un scandal.
Poliţiştii au intervenit imediat pentru aplanarea scandalului iar din primele cercetări efectuate au constatat că S.I.F., de 35 de ani, din Alba Iulia, fiind sub influenţa alcoolului, a provocat scandalul, ameninţându-i pe clienţii barului cu două cuţite pe care le avea asupra sa.

Acesta este cercetat şi pentru un alt scandal pe care l-a provocat la data de 15.10.2012 într-un alt local de pe b-dul Revoluţiei din Alba Iulia, în timpul căruia l-a lovit în cap cu o sticlă, pe un client al barului.
S.I.F. a fost reţinut de poliţişti, pentru o perioadă de 24 de ore şi a fost  prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, care a dispus faţă de acesta măsura preventivă a obligării de nu părăsi ţara pe o perioadă de 29 de zile, bărbatul fiind cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, lovire şi alte violenţe şi port fără drept al cuţitului.

Recomandari

Alte Articole