Șase tineri din Alba Iulia s-au încăierat, după o șicanare în trafic

În această dimineață, la ora 1.09, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că, pe strada Carpenului din cartierul Pâclişa al municipiului Alba Iulia, între mai mulţi tineri s-a produs un conflict.
La faţa locului s-au deplasat echipaje de poliţie şi jandarmerie care au intervenit pentru aplanarea conflictului iar din primele cercetări efectuate a rezultat că scandalul s-a produs între 6 tineri, aflaţi în două autoturisme, datorită unor neînţelegeri în trafic, în timp ce ambele autoturisme se deplasau în direcţia Alba Iulia Pâclişa.
Ajunşi pe un teren viran din apropierea străzii Carpenului, între cele două grupuri de tineri a avut loc o confruntare în timpul căreia s-au ameninţat iar I.N., de 50 de ani, din Alba Iulia a avariat un autoturism şi l-a agresat pe un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Alba Iulia, acesta suferind o leziune în zona dorsală. Victima a primit îngrijiri medicale însă nu a rămas internată în spital.
În cauză cercetările sunt continuate, sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere şi ameninţare precum şi pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a comis fapta urmând ca în funcţie de rezultate să fie făcută încadrarea juridică finală.

Recomandari

Alte Articole