Șase tineri din Alba Iulia au tâlhărit un minor de 13 ani

Poliţiştii din Alba Iulia i-au identificat pe 6 tineri din Alba Iulia care sunt bănuiţi de comiterea unei fapte de tâlhărie, asupra unui minor în vârstă de 13 ani, din Alba Iulia.
În fapt, în seara zilei de 22.01.2015, la orele 20.48, Poliția Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către o femeie din Alba Iulia cu privire la faptul că fiului său i-a fost sustras telefonul mobil, prin violenţă, în timp ce se deplasa pe B-dul Revoluției din Alba Iulia.
Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că minorul a fost acostat de 6 tineri, împrejurare în care unul din ei i-a aplicat o lovitură în zona feţei şi i-a sustras din buzunarul gecii, telefonul mobil.
La scurt timp poliţiştii au reuşit să-i identifice pe cei 6 tineri, (un major ce era însoţit de doi minori de 10 ani şi de alţi 3 de 13, 15 şi 17 ani), toţi din Alba Iulia. Se pare că cel care i-a aplicat lovituri minorului este A.A.C., în vârstă de 18 ani.
Faţă de A.A.C., C.O.D. de 17 ani şi C.T.H., de 15 ani, Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia a dispus continuarea urmăririi penale sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată, faptă prev. şi pedepsită art. 234 alin. 1, lit. d din Codul Penal.
Împotriva lui A.A.C. şi C.O.D. a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore urmând ca în cursul zilei de azi, 23 ianuarie a.c., să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă.

Recomandari

Alte Articole