Săptămâna în mișcare la Aiud

În perioada 22 – 26 august 2016, Primăria și Consiliul Local al Municipiului Aiud organizează pentru prima dată evenimentul ”Săptămâna în mișcare”.
Noul proiect este o invitație lansată tuturor aiudenilor, indiferent de vârstă, pentru promovarea unui stil de viață sănătos.
În ședința Consiliului Local al Municipiului Aiud din 27 iulie 2016, a fost aprobată completarea anexei la HCL 261/17.12.2015 privind aprobarea calendarului principalelor evenimente organizate direct de către Primăria și Consiliul Local al municipiului Aiud în anul 2016, cu evenimentul ”Săptămâna în mișcare”.

Obiectivul acestui eveniment este acela de a sprijini sportul în masă, în beneficiul comunității, dar și de a-i apropia pe aiudeni, prin sport și mișcare, noul proiect fiind o invitație lansată tuturor aiudenilor, indiferent de vârstă, pentru promovarea unui stil de viață sănătos.

Astfel, timp de o săptămână, în perioada 22 – 26 august 2016, începând cu ora 18:00 pe Stadionul Metalul din Aiud, vor fi organizate activități sportive diversificate la care pot participa aiudeni de toate vârstele.

Fiecare seară va debuta cu un program de gimnastică în ritmul muzicii, program condus de instructori specializați în acest sens.

Evenimentul se va încheia vineri, 26 august 2016, cu un meci demonstrativ între foștii fotbaliști ai echipelor Metalul Aiud și Olimpia Aiud, precum și cu o defilare a cluburilor sportive din Aiud.

Recomandari

Alte Articole