Sântimbru: Fără a poseda permis de conducere, s-a urcat beat la volan și a provocat un accident Reviewed by CD on . La data de 10.08.2015, în jurul orelor 19.06, poliţiştii Secţiei 1 Politie Rurală Galda de Jos, au fost solicitaţi să intervină pentru soluţionarea unui evenime La data de 10.08.2015, în jurul orelor 19.06, poliţiştii Secţiei 1 Politie Rurală Galda de Jos, au fost solicitaţi să intervină pentru soluţionarea unui evenime Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Sântimbru: Fără a poseda permis de conducere, s-a urcat beat la volan și a provocat un accident

Sântimbru: Fără a poseda permis de conducere, s-a urcat beat la volan și a provocat un accident

Sântimbru: Fără a poseda permis de conducere, s-a urcat beat la volan și a provocat un accident

La data de 10.08.2015, în jurul orelor 19.06, poliţiştii Secţiei 1 Politie Rurală Galda de Jos, au fost solicitaţi să intervină pentru soluţionarea unui eveniment rutier produs pe raza comunei Sântimbru.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti, a rezultat că D.G.O., de 49 de ani, din Teiuş, în timp ce conducea o autoutilitară pe „Drumul de Deviere” din localitatea Sântimbru, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea unui viraj la dreapta, împrejurare în care a acroşat un autoturism condus regulamentar, de un bărbat de 35 de ani, din comuna Crăciunelu de Jos, judeţul Alba.

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că şoferul autoutilitarei nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi era sub influenţa alcoolului, în urma testării lui cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat.

D.G.O. a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, iar pe numele său a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus