Rusine PSD Alba! Pensionarul milionar Cornel Murg tot director la cabinetul prefectului?

Rusine PSD Alba! Unul dintre cei mai slabi prefecti pe care i-a avut judetul Alba, acum pensionarul Cornel Murg, continua sa fie director de cancelarie la Prefectura Alba! Tinerii pesedisti se intreaba daca nu mai are PSD Alba si alti oameni? Cum e posibil domnule deputat Ioan Darzu, domnule prefect Danut Halalai? Stiti ca acest om fuge cand vede presa?! La tragicul eveniment de la Cugir, era in masina  prefectului si, cand a vazut jurnalistii, a coborat din autoturism si s-a ascuns in incinta Fabricii de Arme, unde ziaristii nu aveau acces! De astfel de oameni aveti nevoie?!

Iata ce scrie presa locala despre acesta.
,,Președintele PSD Cugir, Cornel Murg, trăiește dintr-o pensie de lux pe care o cumulează cu un salariu de șef de cabinet la Prefectura Alba dar și indemnizații din Consilii de Administraţie și totuși vorbim de moralitate și dreptate într-un județ de asistați sociali, încremenit în minciună și neperformanță. Guvernul l-a numit oficial, în februarie 2016 pe Cornel Murg în funcţia de prefect al judeţului Alba, în locul lui Gheorghe Feneșer. Murg a urcat astfel din postul de subprefect, în primul eşalon de conducere al Guvernului în teritoriu, urmând ca patru luni mai târziu, tot guvernul să semneze încetarea exercitării funcției, în condițiile în care acesta îndeplinea cumulativ condițiile privind vârsta standard și stagiul de cotizare pentru pensionare,
Deși nu a trecut nici măcar un an de zile, Cornel Murg revine la Instituția Prefectului, de această dată în funcție de director cancelarie, de unde primește și o leafă pe măsură.În același timp, fostul prefect este și membru în Consiliul de Administrație al APA CTTA Alba, membru ATOP, deține părți sociale la SURIANU SCM, acționar la SIF BANAT CRIȘANA, acționar la SIF OLTENIA, acționar la SIF MOLDOVA, acționar la SIF MUNTENIA, acționar la SIF TRANSILVANIA, este membru în Asociația Inginerilor din Cugir și vicepreședinte al Partidului Social Democrat Alba. În paralel cu salariul și pensia de la statul român, Cornel Murg mai încasează salarii de la două firme private și venituri de la Consiliul Județean și APA CTTA. Averea acestuia este impresionantă dar continuă să mulgă în continuare statul român. (aici)
În timp ce șeful de cancelarie al reprezentantului Guvernului în teritoriu își urmărește interesele proprii, lehamitea crește în rândul partidului aflat la guvernare. Mai mult, la nivelul județului Alba problemele au rămas încremenite în timp. Păi cum altfel dacă aţi numit oameni (funcţii de conducere), care nu sunt în stare să conducă o roabă de la pivniţa până-n sunt, ce să mai vorbim de soarta a mii de oameni. Pe acest principiu al avansării, s-a creat o psihologie a maselor, dar şi una individuală, cu efect năucitor pentru viitorul acestei zone. După ce că s-au “suit aşa cum s-au suit”, în funcţiile pe care acum le ocupă, se mai şi cred capabili. Umilesc adevăraţii profesionişti din sistem, scuipă cu sete pe zeci de ani de experienţă , pun picioarele pe masă și amenință tot ce le stă în cale.” (Opinia Transilvana)

Recomandari

Alte Articole