Reținut pentru înșelăciune

 

La data de 11 ianuarie 2024, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au identificat și reținut un tânăr de 19 ani, din municipiul Buzău, care este bănuit de săvârșirea unor infracțiuni de înșelăciune. 

Se pare că,  , tânărul ar fi publicat un anunț fals, pe o rețea de socializare, potrivit căruia oferea, spre închiriere, o cabană, pentru perioada sărbătorilor de iarnă. Ar fi reușit, astfel, să-l inducă în eroare pe un bărbat din Alba Iulia, care ar fi virat, în contul său, cu titlu de avans, suma de 1.000 de lei. O altă persoană, din județul Maramureș, ar fi fost indusă în eroare, în același mod și ar fi fost prejudiciată cu suma de 500 de lei. 

În dimineața zilei de 11 ianuarie, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, locuința tânărului a fost percheziționată, iar polițiștii au ridicat înscrisuri și mijloace tehnice, utile anchetei. 

În cursul zilei de azi, 12 ianuarie 2024, tânărul reținut va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale. 

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii sale activități infracționale. 

Recomandari

Alte Articole