Reținut de polițiștii din Baia de Arieș

 

Polițiștii din Baia de Arieș l-au reținut pe un bărbat din comuna Sălciua care l-a agresat pe un concetățean, provocându-i leziuni la nivelul capului pentru a căror vindecare sunt necesare 35-40 de zile de îngrijiri medicale. Va fi prezentat în fața magistraților, pentru dispunerea măsurilor legale. 

La data de 30 iulie 2019, polițiștii din Baia de Arieș au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un bărbat de 30 de ani, din comuna Sălciua, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. 

În sarcina bărbatului s-a reținut faptul că,  duminică, 28 iulie 2019, fiind sub influența băuturilor alcoolice, l-ar fi lovit cu pumnii, în zona feței, pe un consătean în vârstă de 71 de ani. 

În urma examinării medico – legale a victimei s-a stabilit că, pentru vindecare, are nevoie de 35 – 40 de zile de îngrijiri medicale și că leziunile suferite nu i-au pus în pericol viața. 

În cursul zilei de azi, 31 iulie, reținutul va fi prezentat în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale. 

Cercetările sunt continuate. 

Recomandari

Alte Articole