Reţinut de polițiștii din Aiud, pentru cumul de infracţiuni rutiere

Ieri, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de G.M., de 43 de ani, din comuna Lopadea Nouă, bărbat ce este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere sub influenţa alcoolului şi conducere cu permisul anulat.
În după amiaza zilei de 31 octombrie, poliţiştii Postului de Poliţie Lopadea l-au depistat pe G.M., în timp ce conducea un autoturism prin localitatea Beţa, fiind sub influenţa alcoolului şi având permisul de conducere anulat din luna iunie 2012.
În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 1,13 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat motiv pentru care a fost condus la spitalul din Aiud unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma examinării medico legale a probelor de sânge prelevate a rezultat o concentraţie alcoolică de 2,25 grame la mie.
În cursul zilei de azi, 04.11.2014, G.M. va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi sesizarea judecătorului de drepturi şi libertăţi pentru a dispune măsuri legale.

Recomandari

Alte Articole