Reținut de polițiștii din Aiud dupa ce si-a agresat concubina!

 

La data de 14 februarie 2023, polițiștii de ordine publică din Aiud au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 37 de ani, din Aiud, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, amenințare și nerespectarea măsurilor impuse prin ordinului de protecție. 

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în cursul zilei de ieri, 13 februarie, fiind sub influența băuturilor alcoolice, ar fi mers la locuința fostei sale concubine, cu toate că, printr-un ordin de protecție emis de Judecătoria Aiud, în luna noiembrie 2022, avea obligația să păstreze o distanță minimă de 100 de metri față de acesta. 

Bărbatul ar fi amenințat-o și ar fi agresat-o pe fosta sa parteneră și a fost depistat, în flagrant delict, de către o patrulă de poliție, în timp ce se afla în locuința femeii. A fost condus la sediul poliției unde a fost audiat, iar ulterior a fost reținut. 

În cursul zilei de azi, 14 februarie, bărbatul reținut va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale. 

Cercetările sunt continuate. 

Recomandari

Alte Articole