Reținut de politisti pentru tulburarea ordinii și liniștii publice!

 

Polițiștii din Cugir l-au reținut pe un bărbat care a tulburat liniștea din bloc și și-a înjurat și amenințat vecinii. Bărbatul nu este la prima abatere. A mai fost sancționat contravențional, de două ori, pentru că a ascultat muzică la volum maxim, în apartamentul său.   

La data de 5 noiembrie 2020 polițiștii de investigații criminale din Cugir l-au reținut pe un bărbat de 45 de ani, din Cugir, care este cercetat pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. 

În noaptea de 04/05 noiembrie 2020, bărbatul, fiind sub influența băuturilor alcoolice, a ascultat muzică la intensitate mare, atât în apartamentul său cât și în spațiul comun din bloc. Totodată, bărbatul și-ar fi înjurat vecinii și i-ar fi amenințat. 

În cele două zile premergătoare celei în care a avut loc reținerea, polițiștii l-au sancționat contravențional, conform Legii 61/1990 cu amenzi în valoare totală de 2.500 de lei, pentru că a ascultat muzică, la volum maxim, în apartamentul său. 

În cursul zilei de azi, 6 noiembrie, bărbatul va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale. 

  

Recomandari

Alte Articole