Retinut de politisti dupa ce si-a batut sotia!

Polițiștii din Blaj au reținut un bărbat care și-ar fi amenințat soția. A fost emis și un ordin provizoriu de protecție. 

La data de 2 mai 2022, Poliția Municipiului Blaj a fost sesizată de către o femeie, din Blaj, cu privire la faptul că a fost amenințată, de către soț, cu acte de violență.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că, la data de 1 mai 2022, bărbatul, în vârstă de 50 de ani, în timp ce se afla, împreună cu soția sa, la domiciliul unei rude, sub influența băuturilor alcoolice, ar fi amenințat-o, pe femeie, cu acte de violență. 

Polițiștii au aplicat formularul de evaluare a riscului, iar în urma interpretării răspunsurilor date de reclamantă, a rezultat că se impune emiterea unui ordin provizoriu de protecție, pentru o perioadă de 5 zile. 

Totodată, față de bărbatul de 50 de ani, a fost întocmit dosar penal, pentru amenințare, iar polițiștii l-au reținut, pentru 24 de ore. 

Bărbatul a mai fost sub incidența ordinului de protecție provizoriu, după ce, pe fondul consulului de băuturi alcoolice, și-ar fi agresat soția, ulterior cei doi împăcându-se. 

 

În cursul zilei de azi, 3 mai, acesta va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Recomandari

Alte Articole