Razii efectuate de polițiști în piețele din Blaj și Aiud

Pe raza municipiilor Blaj şi Aiud, au avut loc, în cursul zilei de ieri, 04.07.2013 acţiuni preventive cu ocazia desfăşurării pieţelor săptămânale. 1.Astfel, în vederea menţinerii unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, poliţiştii din cadru Poliţiei Municipiului Aiud, în cadrul acţiunii organizate, au aplicat 17 sancţiuni contravenţionale în valoare de 2540 lei.

2. Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj, acţionând în cadrul pieţei săptămânale pe linia, prevenirii comiterii de fapte antisociale, au aplicat 9 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 1.380 lei.
În cadrul acţiunii au fost identificaţi doi suspecţi de comiterea unor infracţiuni de furt. Astfel, în sarcina a doi minori, de 16 şi respectiv 17 ani, din Blaj, poliţiştii au reţinut faptul că în noaptea de 02 /03.07.2013 au sustras, dintr-un autoturism, două telefoane mobile şi o cantitate de legume, în valoare totală de 550 lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.
Pe numele celor doi minori poliţiştii au întocmit dosare penale sub aspectul comiterii infracţiunii de „furt calificat”, faptă prevăzută şi pedepsită de articolul 208, 209, aliniatul 1,litera a,g, din Codul penal.

Recomandari

Alte Articole