Radiocasetofoanele auto, la mare căutare printre hoţii din Cîmpeni

La data de 11.02.2013, polițiștii din cadrul Poliţiei Orașului Cîmpeni, au continuat cercetările ce-l privesc pe M.A., de 20 de ani, din comuna Sohodol, care în dimineaţa zilei de 10.02.2013, a fost prins de un poliţist, imediat după ce a sustras dintr-un autoturism, un casetofon auto.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că în aceeaşi noapte, tânărul a forţat încuietoarea unui garaj aparţinând unui cetăţean din Cîmpeni, cu intenţia de a sustrage bunuri din interiorul acestuia.
Faţă de M.A. poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracțiunilor de  furt calificat şi tentativă de furt calificat.
Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activităţi infracționale a învinuitului.

În data de 10.02.2013, orele 06,20, un polițist al Postului de Poliţie Sohodol, timp ce se deplasa spre sediul Poliţiei Oraşului Cîmpeni, l-a depistat, pe strada Moţilor din Cîmpeni, pe M.A., de 20 de ani, din comuna Sohodol, care avea asupra sa radiocasetofon auto.
În urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat că în jurul orelor 6,00 tânărul a sustras radiocasetofonul dintr-un autoturism parcat pe strada Moţilor şi lăsat neasigurat de către proprietar.
Faţă de M.A., poliţiştii au întocmit dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Recomandari

Alte Articole