Proiecte aprobate in sedinta publica de indata a CL Sebes Reviewed by CD on . Vă informăm că în data de 17.11.2016, la ora 16,00, a fost convocat Consiliul Local al Municipiului Sebeş, judeţul Alba, în şedinţă publică de îndată, în sala d Vă informăm că în data de 17.11.2016, la ora 16,00, a fost convocat Consiliul Local al Municipiului Sebeş, judeţul Alba, în şedinţă publică de îndată, în sala d Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Proiecte aprobate in sedinta publica de indata a CL Sebes

Proiecte aprobate in sedinta publica de indata a CL Sebes

Proiecte aprobate in sedinta publica de indata a CL Sebes

Vă informăm că în data de 17.11.2016, la ora 16,00, a fost convocat Consiliul Local al Municipiului Sebeş, judeţul Alba, în şedinţă publică de îndată, în sala de şedinţe „Radu Stanca” a Primăriei Municipiului Sebeş (camera 17), cu următoarele proiecte pe ordinea de zi:

1. Proiect de hotărâre privind însuşirea documentaţiei topografice de înscriere în Cartea Funciară a imobilului – Şcoală Răhău.
2. Proiect de hotărâre privind însuşirea documentaţiei pentru primă înscriere a imobilului cu nr. cadastral 3086 situat în extravilanul UAT Sebeş – Răhău denumit topic Vârtop.
3. Proiect de hotărâre privind însuşirea documentaţiei pentru primă înscriere a imobilelor – drumuri vicinale Lancrăm – Râpa Roşie respectiv DJ 107K – Râpa – Roşie aparţinătoare Municipiului Sebeş.
4. Proiect de hotărâre privind însuşirea documentaţiei pentru primă înscriere a Cartierelor Mircea cel Mare şi Valea Frumoasei din Municipiul Sebeş.
5. Proiect de hotărâre privind însuşirea documentaţiei pentru primă înscriere a imobilelor – drumuri de interes local din Municipiul Sebeş.
6. Proiect de hotărâre privind completarea şi modificarea HCL nr. 248/2016 la documentaţia de primă înscriere a imobilelor – drumuri de interes local din Municipiul Sebeş .
7. Proiect de hotărâre privind completarea Regulamentului de Organizare şi Funcţionare al Serviciului Public de Asistenţă Socială Sebeş.
8. Proiect de hotărâre privind aprobarea Caietului de sarcini nr. 45850/17.11.2016 pentru proiectarea obiectivului de investiţii „Modernizare drumuri agricole” – faza DALI.
9. Proiect de hotărâre privind aprobarea Caietului de sarcini nr. 44533/08.11.2016 pentru proiectarea obiectivului de investiţii „Modernizare străzi Municipiul Sebeş; Tineretului, Arini, Zăvoi şi Crângului” – faza DALI.

Iniţiatorul proiectelor este Primarul Municipiului Sebeş, domnul Dorin Nistor.
Proiectele au fost aprobate de Consiliul Local al Municipiului Sebeş.

Compartimentul Relaţii Publice şi Comunicare,
Primăria Municipiului Sebeş

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus