Prinși în flagrant! Reviewed by CD on .   Polițiștii și jandarmii din Sebeș i-au recuperat unui tânăr bicicleta furată din fața unui magazin. Cele două persoane care au furat bicicleta au fost de   Polițiștii și jandarmii din Sebeș i-au recuperat unui tânăr bicicleta furată din fața unui magazin. Cele două persoane care au furat bicicleta au fost de Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Prinși în flagrant!

Prinși în flagrant!

Prinși în flagrant!

 

Polițiștii și jandarmii din Sebeș i-au recuperat unui tânăr bicicleta furată din fața unui magazin. Cele două persoane care au furat bicicleta au fost depistate, în flagrant, imediat după săvârșirea faptei. 

În seara zilei de 26 februarie 2020, un tânăr de 19 ani, din Sebeș, a sesizat, prin 112,  Poliției Municipiului Sebeș, faptul că i-a dispărut bicicleta, în valoare de 3.000 de lei, pe care o lăsase neasigurată în fața unui magazin alimentar din Petrești. 

Patrula de siguranță publică, formată din polițist și jandarm, s-a deplasat imediat în zona magazinului, iar la scurt timp au fost identificați un bărbat, de 35 de ani, din Sebeș și o femeie de 19 ani, din comuna Unirea, județul Alba, asupra cărora a fost găsită bicicleta furată. 

Bicicleta a fost recuperată și restituită păgubitului, iar față de cei doi tineri a fost întocmit dosar penal, pentru furt. 

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus