Prin intermediul filmarilor video, primarul Sebesului raporteaza localnicilor, ce face pentru ei! Reviewed by CD on .   Primarul Sebesului, Dorin Nistor, a decis sa se adreseze, cel putin o data pe saptamana, localnicilor, prin intermediu unor filmari video, pe care le va   Primarul Sebesului, Dorin Nistor, a decis sa se adreseze, cel putin o data pe saptamana, localnicilor, prin intermediu unor filmari video, pe care le va Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Prin intermediul filmarilor video, primarul Sebesului raporteaza localnicilor, ce face pentru ei!

Prin intermediul filmarilor video, primarul Sebesului raporteaza localnicilor, ce face pentru ei!

Prin intermediul filmarilor video, primarul Sebesului raporteaza localnicilor, ce face pentru ei!

 

Primarul Sebesului, Dorin Nistor, a decis sa se adreseze, cel putin o data pe saptamana, localnicilor, prin intermediu unor filmari video, pe care le va posta pe pagina sa de Facebook (vezi aici). Astazi, 02.04.2020, in cadrul unui filmulet de 10 minute (vezi aici) a explicat masurile luate recent, in Sebes, in interesul comunitatii. ,,Voi face un raport, de cate ori este necesar,  privind activitatile prestate de catre Primaria Sebes si de serviciile subordonate, privind combaterea Coronavirusului, precum si alte activitati de interes public, pe care pe le desfasuram. Si pentru ca nu mai am posibilitatea sa ma intalnesc cu cetatenii din Sebes, Lancram, Petresti si Rahau, voi aborda si problemele semnalate de ei si le voi indica modalitatile de rezolvare si numerele de telefon unde sa se adreseze.”- ne-a declarat Dorin Nistor.

IOSIF GLIGOR

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus