Primaria si Politia Sebes protejeaza  bazinele cu apa potabila ale orasului! In zona a fost interzis accesul tuturor vehiculelor!

Incepand de astazi (26.05.2021), a fost interzis accesul tuturor vehiculelor, (nu au voie nici macar bicicletele, vehiculele cu tractiune animala sau cele trase sau impinse cu mana, exceptie facand pietonii), in zona unde se afla bazinele cu apa potabila ale orasului Sebes! Cei care nu vor respecta semnele de circulatie risca amenda sau chiar suspendarea permisului.  Este vorba de zona aflata pe Dealul Alunului, la capatul strazii Schweighofer, pe o portiune infundata. Aici, in aceasta locatie retrasa, langa bazinele din care primesc apa toti sebesenii, veneau diversi indivizi, care pangareau locul, prin mizeria pe care o lasau in urma, putand provoca adevarate accidente ecologice. Tot aici, a fost instalat un indicator cu drum infundat, care-i avertizeaza pe cei care urca spre padure, cu ATV-uri, motociclete, biciclete etc. ca nu pot continua drumul, prin aceasta zona.

De mentionat ca, aici au fost instalate camere de luat vederi, sisteme de alarma si lumini. Orice miscare suspecta este semnalata imediat si se intervine in consecinta!

 

Recomandari

Alte Articole