Prefectul de Alba , Stefan Bardan , demis din functie !

Noul Guvern  şi-a intrat serios în atribuţii încă din prima zi. Marţi, în cadrul primei şedinţe de guvern, premierul Victor Ponta i-a demis pe toţi prefecţii şi subprefecţii din ţară, inclusiv pe cei din Alba: prefectul Ştefan Bardan şi subprefectul Horaţiu Puiu, care fusese numit doar în urmă cu câteva zile. Încă din momentul în care a fost numit premier, Victor Ponta a anunţat că îi va demite pe toţi prefecţii şi subprefecţii din ţară.
În urmă cu câteva zile, foarte multe voci politice îi dădeau ca posibili înlocuitori ai lui Ştefan Bardan pe social-democraţii Ioan Dîrzu sau Ovidiu Jidveian. Totuşi, surse politice dau ca sigură numirea în funcţia de prefect a liberalului Dan Simedru, fost prefect al judeţului Alba în perioada 2008-2009, acesta fiind înlocuit în funcţie, în 2009, chiar de Ştefan Bardan.
Posibila numire a lui Dan Simedru în funcţia de prefect nu face decât să se adeverească zvonurile care spun că atât Ioan Dîrzu cât şi Ovidiu Jidveian vizează funcţii în noul guvern Ponta.

Recomandari

Alte Articole