Pompierii militari din Alba – sprijin pentru nevoiași Reviewed by CD on . Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Unirea” al judeţului Alba s-au mobilizat pentru a oferi sprijin celor aflaţi în dificu Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Unirea” al judeţului Alba s-au mobilizat pentru a oferi sprijin celor aflaţi în dificu Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Pompierii militari din Alba – sprijin pentru nevoiași

Pompierii militari din Alba – sprijin pentru nevoiași

Pompierii militari din Alba – sprijin pentru nevoiași

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Unirea” al judeţului Alba s-au mobilizat pentru a oferi sprijin celor aflaţi în dificultate, speranţă şi posibilitatea de a simții aşa cum se cuvine, spiritul Sărbătorilor de Iarnă.
Astfel, pompierii militari din Alba Iulia, Aiud, Sebeș și Blaj au oferit sprijin material pentru trei copii, care au fost diagnosticați cu grave probleme de sănătate.
Pompierii militari din cadrul Pichetului de pompieri Cîmpeni au oferit unei familii nevoiașe din oraș, câteva clipe de bucurie.
Familia vizitată de pompieri – o fetiță de 7 ani, un băiețel de 11 ani și mama casnică este întreținută doar dintr-o pensie de boală, a tatălui în vârstă de 38 de ani, care a fost diagnosticat cu tetrapareză spastică, mielită toracală și hepatomeolie.
În urma unei contribuții benevole, pompierii le-au oferit bani, dulciuri și jucării.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus