Pompa de caldura, cel mai avantajos sistem de incalzire!

Daca doriti sa aveti acasa un sistem de incalzire la pret redus, specialistii va recomanda pompa de caldura. Ing. Iulian Remus Blaj, administratorul SC Iulian Ecoinstal din Alba Iulia, ne-a spus care sunt avantajele unui astfel de instalatii si costurile ei. ,, Pompa de caldura este instalatia care transfera caldura de la un mediu mai rece catre un mediu mai cald. Cel mai adesea, pompele extrag caldura din apa, din aer sau din pamant/sursa geotermala si o transfera in casa, prin intermediul radiatoarelor, incalzirii prin pardoseala, sau al ventiloconvectoarelor etc.

O pompa de caldura este cu adevarat ecologica si eficienta, nu emite radiatii, nu emite noxe sau CO2, nu are nevoie de cos de fum, nu are nevoie de autorizatii sau proiecte de instalare, consuma 1kW de energie electrica si genereaza 5kW de energie termica, spatiul ocupat este foarte mic -> camera centralei poate fi folosita pentru altceva, energia electrica pe care o foloseste se poate obtine si panouri fotovoltaice sau din energia eoliana, fiind surse curate de energie.

Iar cu NIBE Uplink iti poti controla sistemul de acasa, de oriunde de pe telefon sau tableta.

Prețurile pornesc  functie de caz de la cca 3500 euro instalare si montaj. Avem soluții de la mai mulți furnizori, fiecare client este consilier si îndrumat gratuit. 

Pentru detalii va stam la dispozitie la tel 0728122935 sau email: blajiulian@yahoo.com.”- a precizat Iulian Remus Blaj.

Iosif Gligor

 

Recomandari

Alte Articole