Poliţiştii din Galda de Jos îl cercetează pe un bărbat care şi-a înjunghiat un consătean

Ieri la ora 23.17, poliţiştii Postului de Politie  Galda de Jos au fost sesizaţi cu privire la faptul că la intrare în localitatea Galda de Sus, o persoană a fost înjunghiată.
Poliţiştii deplasaţi imediat la faţa  locului, l-au identificat pe B.L., de 34 de ani, din comuna Galda de Jos, care prezenta o plagă înţepată la nivelul subclaviculei stângi, acesta fiind transportat la Spitalul Judeţean Alba pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că în timp ce victima se deplasa pe DJ107 K împreună cu L.V.I., de 46 de ani, din Galda de Jos, între cei doi s-a produs un conflict spontan, ambii fiind în stare de ebrietate.
În timpul altercaţiei,  L.V.I. a folosit un briceag pe care-l avea la el,  lovindu-l pe B.I. în zona subclaviculară.
Potrivit medicilor, plaga suferită de B.L. , cu o dimensiune de ½ cm, este nepenetrantă şi nu i-a pus viaţa în pericol, bărbatul rămânând sub supraveghere medicală.
Împotriva lui L.V.I., poliţiştii au întocmit un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de port fără drept al cuţitului, urmând ca în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale necesare vindecării victimei, să fie făcută încadrarea juridică a faptei privind agresiunea.

Recomandari

Alte Articole