Poliţiştii din Blaj au finalizat cercetările într-un dosar penal privind o înşelăciune comisă prin intermediul telefonului

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj au finalizat cercetările într-un dosar privind o infracțiune de înşelăciune comisă prin telefon, faptă în legătură cu care poliţia a fost sesizată la data de 13.07.2012.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că  B. Andrei, de 20 de ani, împreună cu V. Cosmin, de 21 de ani, ambii din Galaţi a sunat-o pe victimă, o femeie în vârstă de 82 de ani din municipiul Blaj, căreia i s-au recomandat ca fiind reprezentanţi ai unei societăţi de telefonie şi căreia i-au comunicat că este câştigătoarea unui premiu în valoare de 10.000 de euro, condiţionând intrarea în posesia  acestuia de depunerea într-un cont a sumei de 6.550 lei, prin intermediul unui serviciu de transfer rapid de bani. Cei doi suspecţi au fost cercetaţi în stare de libertate. Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj cu propunerea de trimitere în judecată sub aspectul comiterii infracțiunii de înşelăciune.

Recomandari

Alte Articole