Polițiștii din Aiud au reținut 4 bărbați din Oiejdea și Mihalț, pentru tâlhărie și lipsire de libertate

Polițiștii din Aiud au reținut 4 bărbați din Oiejdea și Mihalț, județul Alba, care sunt bănuiți de comiterea unor infracțiuni de tâlhărie și lipsire de libertate, fapte comise asupra unui vârstnic din comună Livezile, județul Albă. Pentru obținerea de probe în cauză, polițiștii au efectuat 3 percheziții domiciliare.

La data de 07.09.2015, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Aiud, i-au identificat pe 4 bărbați din județul Albă, ca persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni în legătură cu care poliția a fost sesizată în dimineața zilei de 15 august a.c.

În sarcina acestora s-a reținut faptul că la data de 15.08.2015, l-au abordat pe un bărbat în vârstă de 85 de ani, din localitatea Vălișoara, comună Livezile și i-au propus să-i înlocuiască scocurile de bucătăria de vară.

Vârstnicul ar fi fost de acord cu serviciul propus, iar la final ar fi plătit contravaloarea acestora cu suma de 300 de lei. În acest context, cei 4 bărbați, profitând de vârsta înaintată a victimei și a imposibilității sale de a riposta, i-au sustras dintr-un dulap din bucătăria de vară, suma de 2.000 de lei.

Ulterior au părăsit locuința și l-au încuiat pe vârstnic în interior.

Pentru obținerea de probe în cauză, la data de 07.09.2015, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Aiud, au efectuat 3 percheziții domiciliare.

Totodată au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de M.Ș, de 27 de ani, G.N., de 38 de ani, G.G., de 31 de ani și G.I., de 28 de ani, primii 3 locuind fără forme legale în comună Mihalț, județul Alba, iar ultimul în Oiejdea.

Urmează ca în cursul zilei de azi, 8 septembrie a.c., cei 4 să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și sesizarea instanței de judecată, în vederea arestării preventive sub aspectul comiterii infracțiunilor de tâlhărie și lipsire de libertate.

Recomandari

Alte Articole