Poliția a reținut doi minori din comuna Șibot, cercetați pentru furt

Poliţiştii din Vinţu de Jos au continuat cercetările cu privire la un furt dintr-o societate comercială situată în localitatea Balomiru de Câmp, faptă comisă în noaptea de 11/12.05.2014 şi sesizată poliţiei în dimineaţa zilei de 12 mai a.c.
Astfel, în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că F.D., un minor în vârstă de 14 ani din comuna Şibot, cunoscut cu antecedente penale, împreună cu G.P., de 17 ani, din aceeaşi comună, au pătruns prin efracţie în magazinul din Balomiru de Câmp şi au sustras produse alimentare, industriale şi un telefon mobil, cauzând astfel un prejudiciu în valoare de 4.500 lei.
În data de 4 iunie, a.c., faţă de cei doi minori a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, urmând ca în cursul zilei de azi, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunerea de a se solicita instanţei de judecată, arestarea preventivă.
Cei doi minori sunt cercetaţi şi în alte dosare penale, pentru comiterea aceluiaşi tip de fapte, pe raza comunei Şibot precum şi în localităţi din judeţul Hunedoara.

Recomandari

Alte Articole