Pomi de Crăciun confiscați 

23 de pomi de Crăciun confiscați de polițiștii din Alba, în urma unui control efectuat în locurile de comercializare. Doi bărbați s-au ales cu sancțiuni contravenționale. 

La data de 23 decembrie 2019, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia – Biroul de Ordine Publică, în urma unor controale efectuate pentru prevenirea comercializării ilegale a pomilor de Crăciun în locurile de comercializare, i-au depistat pe doi bărbați de 41 și 37 de ani, în timp ce dețineau în vederea comercializării 23 de pomi de Crăciun, fără a deține documente de proveniență. 

Bărbații  au fost sancționați contravențional de polițiști, iar pomii de Crăciun au fost confiscați și predați unui ocol silvic, pentru valorificare.

Accidente rutiere

La data de 23 decembrie 2019, în jurul orei 12.20, o femeie de 34 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Libertății din municipiu a accidentat o tânără de 20 de ani, din comuna Berghin, care, în calitate de pieton se afla regulamentar în traversarea străzii, prin loc marcat corespunzător. 

În urma accidentului, tânăra a suferit leziuni corporale ușoare și a primit îngrijiri medicale. 

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. 

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. 

La data de 23 decembrie 2019, în jurul orei 19.50, pe  strada Tudor Vladimirescu din Alba Iulia, un tânăr de 23 de ani, din comuna  Vințu de Jos, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat o distanță suficientă în mers față de un autoturism, condus de un bărbat, de 48 de ani, din Cugir, intrând în coliziune cu acesta.

 

În urma accidentului, o pasageră din cel de-al doilea autoturism a suferit leziuni corporale ușoare și a fost transportată la spital. 

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. 

 Cercetările sunt continuate. 

A condus sub influența alcoolului

La data de 23 decembrie 2019, în jurul orei 19.20, polițiștii Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene l-au depistat pe un bărbat de 32 de ani, din localitatea Petrești, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Alexandru Ioan Cuza din Alba Iulia, fiind sub influența băuturilor alcoolice. 

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. 

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului. 

Amplasarea radarelor în perioada 25 – 30 decembrie 2019 

Drumul Naţional 1- Alba Iulia – Sântimbru –– Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj

Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa – limită judeţul Sibiu

Drumul Naţional 7  Săliştea –– Șibot – limită cu judeţul Hunedoara

Drumul Naţional 67C – Sebeş –Petreşti – Săsciori 

Drumul Naţional 74 – Ighiu – Zlatna – Feneş – Abrud –– Bucium Cerbu 

Drumul Naţional 75 – Câmpeni   – Gârda – Arieşeni 

Drumul Naţional 75 – Baia de Arieş – Lupşa 

Alba Iulia – Bulevardul Încoronării – Bulevardului Ferdinand I – strada Clujului, strada Regiment V Vânători, Strada Calea Moţilor

Municipiul Sebeş – strada Lucian Blaga, strada Traian 

Cugir – strada Victoriei

Ocna Mureş – Războieni – Noşlac     

                                     

  

Recomandari

Alte Articole