Policlinica Spitalului Orășenesc Cugir trece în gestiunea primăriei

În şedinţa Consiliului Local Cugir din 29 martie a fost supus aprobării un proiect de hotărâre prin care clădirea policlinicii spitalului din localitate trece în gestiunea contabilă a Primăriei Oraşului Cugir pe perioada de implementare a proiectului „Modernizarea şi echiparea ambulatoriului Spitalului Orăşenesc Cugir, judeţul Alba”. Imobilul rămâne în continuare în folosinţa gratuită a Spitalului Orăşenesc Cugir, cu plata cheltuielilor pentru utilităţi.

Reamintim că în anul 2010, oraşul Cugir a depus spre finanţare proiectul „Modernizarea si echiparea ambulatoriului Spitalului Orăsenesc Cugir, judeţul Alba” în baza Programului Operational Regional 2007-2013, Axa prioritară 3 – „Îmbunătăţirea infrastructurii sociale”, Domeniul de intervenţie 3.1 Reabilitarea, modernizarea, echiparea infrastructurii serviciilor de sănătate. Proiectul depus de administraţia locală cugireană a trecut în etapa de evaluare şi selecţie în vederea contractării, respectiv verificarea conformităţii proiectului tehnic.

Prin scrisoarea de acceptare a cererii de finanţare înregistrată la ADR Centru s-a solicitat depunerea documentaţiei complete a Proiectului Tehnic până la data de 12.09.2013. În acest sens, în vederea derulării în bune condiţii a investiţiei “Modernizarea şi echiparea ambulatoriului spitalului orăşenesc Cugir, jud. Alba” şi pentru a se putea efectua plăţi în cadrul proiectului este necesară trecerea imobilului Clădire policlinică situat administrativ în Oraşul Cugir, în gestiunea Primăriei Oraşului Cugir, pe perioada de implementare a proiectului. Trebuie precizat că imobilul rămâne în continuare în folosinţa gratuită a Spitalului Orăşenesc Cugir, cu plata cheltuielilor pentru utilităţi.

Recomandari

Alte Articole