Piața agroalimentară din Alba Iulia se mută temporar în Piața Consiliul Europei Reviewed by CD on . De săptămâna viitoare, piața agroalimentară din centrul orașului va intra în reabilitare și modernizare. Din acest motiv, pentru a asigura continuitatea activit De săptămâna viitoare, piața agroalimentară din centrul orașului va intra în reabilitare și modernizare. Din acest motiv, pentru a asigura continuitatea activit Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Piața agroalimentară din Alba Iulia se mută temporar în Piața Consiliul Europei

Piața agroalimentară din Alba Iulia se mută temporar în Piața Consiliul Europei

Piața agroalimentară din Alba Iulia se mută temporar în Piața Consiliul Europei

De săptămâna viitoare, piața agroalimentară din centrul orașului va intra în reabilitare și modernizare. Din acest motiv, pentru a asigura continuitatea activităților în mod corespunzător, s-a luat decizia relocării comercianților de pe actuala pozitie, în Piața Consiliul Europei, lângă sediul Electrica. Această operațiune se va efectua cu celeritate începand de luni, 30 martie, odată cu delimitarea zonei șantierului. Programul de funcționare pentru piața temporară va fi neschimbat, zilnic între 6.30-16.00. Graficul de taxare pentru comercianți rămâne neschimbat. Primăria va asigura condițiile ingienico-sanitare, atât în interesul comercianților, cât și pentru public (sursa de apă, grupuri sanitare).

“Am fost nevoiți să găsim un echilibru just pe perioada în care actuala piață se va modenriza complet. Ne-am sfătuit, așa cum este și normal, cu cei care vând astăzi și pentru care vrem să facem condiții mai bune și civilizate mâine. Ei au recomandat această locație, iar din discuțiile pe care le-am avut cu alte instituții precum Direcția de Sănătate Publică, am ajuns la concluzia ca locația aleasă e un compromis bun. Probabil se vor consemna și plângeri sau nemulțumiri, dar din păcate decizia asta nu putea fi luată de la tribuna parlamentului ci ascultând vocea omului. E o situație care va genera un oarecare disconfort, pe care îl regretăm, dar va produce și satisafacție din toamnă, momentul în care Alba Iulia va avea una dintre cele mai moderne piețe din România” – Mircea Hava, primarul municipiului Alba Iulia.

Precizăm că produsele lactate se vor comerciaza exclusiv în actuala hală agroalimentară, asigurându-se accesul și pe perioada șantierului. În rest, mărfurile alimentare și industriale se vor comercializa în noua locație. Termenul estimat pentru finalizarea operațiunilor de relocare este 1 aprilie. Locuitorii sunt rugați să evite parcarea autoturismelor pe viitorul amplasament al pieței temporare, începand de duminică, 29.03.2015.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus