Persoanele aflate în izolare la domiciliu, care nu respectă procedura, riscă amenzi de până la 20.000 de lei amenda! Reviewed by CD on . DSP Alba: Persoanele aflate în izolare la domiciliu, care nu respectă procedura riscă amenzi de până la 20.000 de lei Astel, în contextul epidemiologie actual, DSP Alba: Persoanele aflate în izolare la domiciliu, care nu respectă procedura riscă amenzi de până la 20.000 de lei Astel, în contextul epidemiologie actual, Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Persoanele aflate în izolare la domiciliu, care nu respectă procedura, riscă amenzi de până la 20.000 de lei amenda!

Persoanele aflate în izolare la domiciliu, care nu respectă procedura, riscă amenzi de până la 20.000 de lei amenda!

Persoanele aflate în izolare la domiciliu, care nu respectă procedura, riscă amenzi de până la 20.000 de lei amenda!

DSP Alba: Persoanele aflate în izolare la domiciliu, care nu respectă procedura riscă amenzi de până la 20.000 de lei
Astel, în contextul epidemiologie actual, al expansiunii la nivel european a îmbolnăvirilor cu coronavirus COVID – 19 și apariției cazurilor de infecție cu COVID – 19 pe teritoriul național, Direcția de Sănătate Publică Alba avertizează persoanele aflate in izolare la domiciliu, că dacă nu respectă această măsură pe perioada impusă prin procesul verbal și înștiințarea de izolare la domiciliu semnate, vor fi sancționați de către inspectorii sanitari în baza proceselor verbale întocmite de către reprezentanții Inspectoratului de Politie a Jud. Alba, cu amendă contravențională conform HG. 857/2011, în cuantum de la 10.000 lei până la 20.000 lei.
Reamintim faptul că, DSP Alba a pus la dispoziție un număr de telefon dedicat clarificărilor, informărilor și sesizărilor legate de Coronavirus: 0745177795.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus