Percheziții domiciliare la patru hoți din Petrești. Doi dintre ei au fost reținuți

Ieri, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş, au reușit documentarea activităţii infracționale a 4 suspecţi de comiterea în perioada martie – iunie 2013, a două furturi din locuinţe de pe raza municipiului Sebeş, din care au sustras bunuri în valoare de totală de 10.000 lei.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că M.A.V., de 24 de ani, împreună cu L.A.R., de 26 de ani, G.S.C. de 17 ani şi G.V., de 23 de ani, toţi din Petreşti, (primii doi cunoscuţi cu antecedente penale), au pătruns prin efracţie în două case nelocuite, situate pe raza localităţii Petreşti iar din interior au sustras diverse bunuri (butelii, motoare electrice, scule electrice, cabluri, etc), o parte dintre acestea valorificându-le la fier vechi sau la diverşi cetăţeni.
Pentru probarea activităţii infracţionale a celor 4 suspecţi, în cursul zilei de ieri, 20 iunie, poliţiştii au efectuat 4 percheziţii domiciliare, ocazie cu care au fost identificate o parte din bunurile sustrase.
Faţă de suspecţii majori a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 21.06.2013, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, cu propunerea de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.
Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracționale a suspecţilor precum şi în vederea recuperării integrale a prejudiciului.

Recomandari

Alte Articole