Pensionarul milionar Cornel Murg numit director de cabinet la Prefectura Alba! Reviewed by CD on . Rusine PSD Alba! Unul dintre cei mai slabi prefecti pe care i-a avut judetul Alba, acum pensionarul Cornel Murg a fost numit director de cancelarie la Instituti Rusine PSD Alba! Unul dintre cei mai slabi prefecti pe care i-a avut judetul Alba, acum pensionarul Cornel Murg a fost numit director de cancelarie la Instituti Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Pensionarul milionar Cornel Murg numit director de cabinet la Prefectura Alba!

Pensionarul milionar Cornel Murg numit director de cabinet la Prefectura Alba!

Pensionarul milionar Cornel Murg numit director de cabinet la Prefectura Alba!

Rusine PSD Alba! Unul dintre cei mai slabi prefecti pe care i-a avut judetul Alba, acum pensionarul Cornel Murg a fost numit director de cancelarie la Institutia Prefectului Judetul Alba! Chiar nu mai are PSD Alba alti oameni? Cum e posibil domnule prefect Danut Halalai?
,,Pensionari de la stat, dar angajați în continuare ai aceluiași stat. Șeful de cancelarie al prefectului de Alba încasează în paralel pensie, leafă de la stat , indemnizații dar și salarii de la firme private. Interzicerea cumulului pensie/salariu la stat ar putea fi reintrodusă din nou, după ce a fost aplicată și pe mandatul Guvernului condus de Emil Boc. Ministrul Muncii, Olguța Vasilescu, a spus astfel de practici” trebuie să se încheie”. Măsura se răsfrânge asupra unor colegi de partid, pensionari de la stat, dar angajați în continuare ai aceluiași stat.
Președintele PSD Cugir, Cornel Murg, trăiește dintr-o pensie de lux pe care o cumulează cu un salariu de șef de cabinet la Prefectura Alba dar și indemnizații din Consilii de Administraţie și totuși vorbim de moralitate și dreptate într-un județ de asistați sociali, încremenit în minciună și neperformanță. Guvernul l-a numit oficial, în februarie 2016 pe Cornel Murg în funcţia de prefect al judeţului Alba, în locul lui Gheorghe Feneșer. Murg a urcat astfel din postul de subprefect, în primul eşalon de conducere al Guvernului în teritoriu, urmând ca patru luni mai târziu, tot guvernul să semneze încetarea exercitării funcției, în condițiile în care acesta îndeplinea cumulativ condițiile privind vârsta standard și stagiul de cotizare pentru pensionare,
Deși nu a trecut nici măcar un an de zile, Cornel Murg revine la Instituția Prefectului, de această dată în funcție de director cancelarie, de unde primește și o leafă pe măsură.În același timp, fostul prefect este și membru în Consiliul de Administrație al APA CTTA Alba, membru ATOP, deține părți sociale la SURIANU SCM, acționar la SIF BANAT CRIȘANA, acționar la SIF OLTENIA, acționar la SIF MOLDOVA, acționar la SIF MUNTENIA, acționar la SIF TRANSILVANIA, este membru în Asociația Inginerilor din Cugir și vicepreședinte al Partidului Social Democrat Alba. În paralel cu salariul și pensia de la statul român, Cornel Murg mai încasează salarii de la două firme private și venituri de la Consiliul Județean și APA CTTA. Averea acestuia este impresionantă dar continuă să mulgă în continuare statul român. (http://www.prefecturaalba.ro/wp-content/uploads/2017/05/MURG.pdf)
Ca domnia sa, mulți alții.Poate e timpul ca și politicienii aceștia ai noștri, să învețe că pe lumea aceasta mai există adevăr și demisii de onoare. Ei sunt rodul indolenței colective în fața unor legi prost croite. În timp ce șeful de cancelarie al reprezentantului Guvernului în teritoriu își urmărește interesele proprii, lehamitea crește în rândul partidului aflat la guvernare. Mai mult, la nivelul județului Alba problemele au rămas încremenite în timp. Păi cum altfel dacă aţi numit oameni (funcţii de conducere), care nu sunt în stare să conducă o roabă de la pivniţa până-n sunt, ce să mai vorbim de soarta a mii de oameni. Pe acest principiu al avansării, s-a creat o psihologie a maselor, dar şi una individuală, cu efect năucitor pentru viitorul acestei zone. După ce că s-au “suit aşa cum s-au suit”, în funcţiile pe care acum le ocupă, se mai şi cred capabili. Umilesc adevăraţii profesionişti din sistem, scuipă cu sete pe zeci de ani de experienţă , pun picioarele pe masă și amenință tot ce le stă în cale.” (Opinia Transilvana)

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus